There was an error in this gadget

Thursday, February 16, 2012

GCB Mcd pun menarikk


 Dah dgn semua org kau nak ckp rindu, sayang, ♥ segala, kira semua kau sapu :) ohh silap, untung lah, banyak kasih sayang :) sbb tu aku mls ckp bnyk.. ibaratnya macam, kau ckp kau nak sgt2 GCB (limited time), tp bila suma mknan ada depan mata, suma juga kau bedal.. -.-" October 11, 2011 at 2:05am
Aku keluar kan statement ni tuk sorg budak(lelaki) yg ckp dia nak sgt dgn kwn(prmpn) aku sorg ni.. aku bkn x nak kenal kan kau, tp kau tgk lah prangai kau mcm mana ? mcm palat kan ? kau mengatal dgn org lain, pastu kau suruh aku adjust kan kau dgn kwn aku ? uihh, mmg x lah bro, kau silap.. aku bkn jenis kwn mkn kwn.. tp lah kan, kalau aku tau dia kenal kau juga, n dia menangis sbb kau ? mmg aku x beragak nk cri kau yaa.. skakat kau ? no worry dude <3

steve job


 
RIP Steve Jobs.. October 6 at 11:21am via BlackBerry

Semoga kira x jupa jasa dia <3 take the good, leave the bad.. :)

Single ? YES!! Mingle ? NO


yes I'm single, but I'm not ready to mingle.. now, I'm up up and awayyyyy :) Genting! wait fer me ♥ October 5 at 7:32am via BlackBerry

Yeayy, time ni sy naik genting dgn dur <3 seronokkk sgt sgt.. smpai atas bole pulak hujan ? haaa, mmg terbaik, kaki aku beku kut time tu, dgn x bole bernafas nya lagi,, mak aihh, x tahannn.. hahaha… tp seronok,, nk pegi lagi bole ? :P

Gay boy pun bole~~


okeyy, sapa gay kat sini ? aku dah x larat nk kenal lelaki tulin ni, suka sgt buat pelik2.. haishh.. -.-'  October 3 at 11:17am via BlackBerry

Okey FYI to rakan rakan, statement ni x bermaksud sy mengalakan org lelaki menjadi gay OKEY ? sy keluar kan statement ni sbb sy dah fed up , benggang dgn lelaki skeliling yg TERTENTU yg suka buat prangai “PELIK2” okey ? 
Aku faham lah korng bernafsu, nak mengawan, tp biar kena tempat boleh ? kalau x tahan sgt, pegi nikah dgn sapa2.. haa, senang hidup kau,xde nak bergelumbang dgn dosa sgt.. akux ckp aku ni xde dosa, tp aku ni x bgus sgt, x rajin buat pahala, SO, instead of aku x buat pahala, aku x nak lah buat dosa.. FAHAM ? atleast, PLEASE RESPECT ME AS A WOMEN or AS A PERSON who is not having ANYKIND of relationship with you.. sila sila dan sila ingt anda hanya RAKAN saya sahaja okey <3

mari anak2 ikan mak, cik Nadia Ameer & Syaher Amer & Hareez Ameer & Fadil Goku.. pi tgk kat wall daddy. hahah.. tgk kat video dd post tuk kita.. awww ♥ October 1 at 8:46pm

Haa, time ni dd post benda yg menarik buat tatapan anak2 dia.. awww <3 video tu kisah pasal bapak yg dah bnyk sacrifice tuk ank dia, tp ank dia x perasan, smpai bapak dia xde..
P/S : pesanan penaja : sila lah, sayangi ibu bapa anda sementara mereka masih ada :)   

2 for 1


Morning people :) may today be better then yesterday.. Hee *dear happy mood, please don't go away.. muahmuah ♥
Aku x ingt apa jadi smpi mood aku happy gila :P *maaf, sy mmg pelupa :P tp yg x best, happy ni x lama.. ptg je ada org buat hal dgn aku.. *sambung status bwh..

suma nak buat muka ketat je kan ? bagus -.-" To encik, sikit pun sy x berminat nak bercomolot dgn kete encik tu. saya x buta lagi. terima kasih :)
Siod je pakcik ni, time ni aku otw masuk keje balik sbb td aku balik makan dulu.. ada satu kete besau ni drive mcm jln tu bapak dia punya, aku ni dr slekoh tgk ah dia.. tp dia bole bodo je dgn org skeliling, agk nya kalau aku x perasan dia, mmg patah dah tulang2 aku ni.. yg aku benggng, dah lah dia yg salah, pastu bole buat muka ketat pandang aku, konon2 mcm aku nk calarkn kete dia ah.. wakkluuu pakcik, seda dri skit ah, kau yg drive mcm org gila, lg mau buat2 x bersalah,, s*** lu.. hahahaha :D