There was an error in this gadget

Thursday, February 16, 2012

GCB Mcd pun menarikk


 Dah dgn semua org kau nak ckp rindu, sayang, ♥ segala, kira semua kau sapu :) ohh silap, untung lah, banyak kasih sayang :) sbb tu aku mls ckp bnyk.. ibaratnya macam, kau ckp kau nak sgt2 GCB (limited time), tp bila suma mknan ada depan mata, suma juga kau bedal.. -.-" October 11, 2011 at 2:05am
Aku keluar kan statement ni tuk sorg budak(lelaki) yg ckp dia nak sgt dgn kwn(prmpn) aku sorg ni.. aku bkn x nak kenal kan kau, tp kau tgk lah prangai kau mcm mana ? mcm palat kan ? kau mengatal dgn org lain, pastu kau suruh aku adjust kan kau dgn kwn aku ? uihh, mmg x lah bro, kau silap.. aku bkn jenis kwn mkn kwn.. tp lah kan, kalau aku tau dia kenal kau juga, n dia menangis sbb kau ? mmg aku x beragak nk cri kau yaa.. skakat kau ? no worry dude <3

No comments:

Post a Comment